ΟΘΑΚ, ο υγρός στίβος της Καβάλας σε πλήρη δράση.

Σαββατοκύριακο με πλούσια αθλητική δραστηριότητα για τον ΟΘΑΚ, που εκπροσωπεί την πόλη την Πόλη της Καβάλας και τον Νομό, με ακόμη περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό του υγρού στίβου. Η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης (9-12) συμμετείχε στους 22ους κολυμβητικούς αγώνες Αγίας Βαρβάρας στην γειτονική Δράμα. Παράλληλα η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης συμμετείχε στην Ημερίδα ορίων “1ο – 7ο Αστέρι Βορείου Ελλάδος 1η προσπάθεια”.

Το επόμενο Σάββατο 14/12 η ομάδα αγωνιστικής κολύμβησης θα συμμετέχει στην Ημερίδα ορίων της Περιφέρειας μας στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης. Την επόμενη ημέρα Κυριακή 15/12 αποστολή των τμημάτων της ακαδημίας κολύμβησης του ΟΘΑΚ θα πάρει μέρος στο 6ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Ακαδημιών 6-9 ετών στο ίδιο κολυμβητήριο.

Η χρονιά του 2019 θα κλείσει το τριήμερο 20-22/12, με την συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης (13+ ετών) στη Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση «27α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» που θα διοργανώσει ο ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Η Διοίκηση και τα μέλη του ΟΘΑΚ, συνεχίζουν 70 και πλέον χρόνια, να προάγουν τον υγρό στίβο στην Καβάλα, με οργανωμένα τμήματα αγωνιστικής και καλλιτεχνικής κολύμβησης με καταρτισμένη και έμπειρη προπονητική ομάδα, υπό τις οδηγίες του παλαιού πρωταθλητή Ελλάδος και μέλους της Εθνικής Ομάδας Γκέκα Νίκου και της έμπειρης προπονήτριας Αρσένης Κικής.

Συγχαρητήρια λοιπόν στις μικρές μας αμαζόνες του τμήματος της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του ΟΘΑΚ που συμμετείχαν την Κυριακή 8/12/2019 στην Ημερίδα Ορίων (1ο-7ο αστέρι) Καλλιτεχνικής - Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διεξήχθη στις Σέρρες. Την αποστολή συνόδευσε το μέλος του Δ.Σ. Χιωτάκη Νίκη και η προπονήτρια Αρσένη Κική. Αποτελέσματα (αλφαβητικά): Ζαρφειαδου Ουρανία (2ο & 3ο 1f31f.png) Καζά Λεοντία (3ο 1f31f.png) Καζάζη Αναστασία (1ο 1f31f.png) Καφά Ευθυμία (4ο 1f31f.png) Μπελεζη Χρυσή-Μαρίνα (4ο 1f31f.png) Ντοανίδου Μαρία (3ο 1f31f.png) Παναγιωτίδου Σαββίνα (2ο 1f31f.png) Συμεωνίδη Γλαύκη (2ο 1f31f.png) Τσικρικώνη Χρυσούλα (3ο1f31f.png) Τσιπουροπούλου Δήμητρα (2ο 1f31f.png) (φώτο)

Συγχαρητήρια και στην ομάδα προαγωνιστικής κολύμβησης, που με 36 κολυμβητές και κολυμβήτριες κατέκτησαν 12 χρυσά, 12 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια σε ατομικά αγωνίσματα και 2 χρυσά 1 αργυρό και 3 χάλκινα σε ομαδικά στους 22ους κολυμβητικούς αγώνες Αγίας Βαρβάρας. Την αποστολή συνόδευσε το μέλος του Δ.Σ. Φιλιώ Βαλασάκη και οι προπονητές Ισιγόνη Βαλσαμίδου και Βενιαμίν Πετρίδης. Η αποστολή της ομάδας

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
ΚΟΥΣΑΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ ΒΙΛΓΚΡΕ ΛΑ ΜΑΔΡΙΔ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΜΑ ΧΑΡΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΤΖΗ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΤΟΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΠΕΤΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΕΤΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΑΡΗ ΖΩΗ
ΣΤΕΡΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΗ ΕΛΕΝΑ
ΝΤΟΥΑΝΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ
ΚΥΡΛΗΣ ΘΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΛΛΑ ΤΕΣΙΝΤΑ
ΕΡΙΦΥΛΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΔΗΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΔΑΦΝΗ
ΡΕΤΣΙΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ ΕΥΚΛΙΔΗΣ ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΑΣΙΜΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ ΚΑΒΟΥΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΛΕΒΕΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ