ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ!

Το Σάββατο 5/2/2022 η Προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης πήρε μέρος στους πρώτους αγώνες της χρονιάς «Φάρος Junior 2022» που έγιναν στην Αλεξανδρούπολη.

Τα παιδιά μας έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας ρεκόρ στα αγωνίσματα τους, κατακτώντας μετάλλια και θέσεις μέσα στους πρώτους.

Οι επιδόσεις των παιδιών έχουν διπλή σημασία, αφού είναι οι ηλικίες που δοκιμάστηκαν πιο πολύ από την πανδημία τα τελευταία δύο χρόνια. Παρά τις δυσκολίες κατάφεραν να επανακάμψουν και να μας χαρίσουν χαμόγελα επιτυχίας και ευτυχίας.

Μέρος της δικιάς τους προσπάθειας, είναι και η κατάκτηση της Δεύτερης θέσης ως ομάδας στη γενική βαθμολογία. Το κύπελλο τους αξίζει και το μόνο που μένει είναι η ανυπομονησία για το μέλλον. Στο σύνολο τα παιδιά κατάφεραν να κερδίσουν 14 χρυσά, 7 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια.

Οι 24 αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος είναι:

ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΛΛΑ ΤΕΙΣΙΝΤΑ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΟΤΣΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

ΝΕΝΚΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ

ΒΡΥΖΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΑΤΙΔΟΥ ΕΥΡΙΔΙΚΗ

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΔΑΦΝΗ

ΚΟΚΚΙΝΑΣΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

ΚΟΥΜΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΝΤΟΥΑΝΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΛΙΤΣΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΚΑΣΙΜΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΙΛΓΚΡΕ ΛΑ ΜΑΔΡΙΔ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΓΚΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΛΕΒΕΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΒΡΥΖΑΣ ΔΗΜΟΣ

ΜΑΣΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΚΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΥΡΛΗΣ ΘΑΝΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ

Συγχαρητήρια στους προπονητές της προαγωνιστικήςΙσιγόνηΒαλσαμίδου και Βενιαμίν Πετρίδη που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να στηρίζουν όλα τα παιδιά της ομάδας. Καθημερινά προπονούν τα παιδιά μέσα στην πισίνα, αλλά χτίζουν και σχέσεις ζωής, πλάθοντας χαρακτήρες, διδάσκοντας ήθος και αξίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον προπονητή της αγωνιστικής Νίκο Γκέκα που μας βοήθησε σε αυτούς τους αγώνες.

Το Δ. Σ. θέλει επίσης να ευχαριστήσει και όλους τους γονείς για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε να κάνουμε πάντα το καλύτερο και να είμαστε εκεί για όποιον μας χρειαστεί.

fe58c92991-2733665784521148965194368418444985000743505n.jpg