ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΉΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΉΣ ΚΟΛΎΜΒΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Το Σάββατο 12/02/2022 το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της πόλης μας συμμετείχε στην Ημερίδα Ορίων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, που διεξήχθη στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Τα κορίτσια μας έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό και σημείωσαν ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις.

Οι αθλήτριες που πήραν μέρος στην Ημερίδα Ορίων είναι:

ΑΝΤΩΝΙΆΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΉ- ΆΝΝΑ

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΊΟΥ ΆΝΝΑ

ΝΤΑΝΤΙΝΑΚΗ ΕΛΕΝΑ

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

οι οποίες κατέκτησαν το όριο 1ου και 2ου επιπέδου (1ο και 2ο αστέρι).

ΖΑΡΦΕΙΑΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

η οποία κατέκτησε το όριο 4ου επιπέδου (4ο αστέρι).

ΚΑΦΑ ΕΥΘΥΜΊΑ

η οποία κατέκτησε το όριο 5ου επιπέδου (5ο αστέρι).

Η εξασφάλιση των ανωτέρω ορίων είναι άλλη μία απόδειξη ότι το Τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της πόλης μας συνεχώς εξελίσσεται! Αξίζει να σημειωθεί ότι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τα κορίτσια που έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β είναι:

ΖΑΡΦΕΙΑΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (4ο αστέρι)

ΚΑΖΑ ΛΕΟΝΤΙΑ (4ο αστέρι)

ΓΟΥΡΓΙΏΤΗ ΑΓΛΑΪ́Α (3ο αστέρι)

ΚΑΖΑΖΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ (3ο αστέρι)

ΜΟΣΧΆΚΗ ΜΙΧΑΈΛΑ (3ο αστέρι).

Την πρόκριση για το πρωτάθλημα Κορασίδων Α έχουν εξασφαλίσει οι αθλήτριες:

ΜΠΕΛΕΖΗ ΧΡΥΣΗ-ΜΑΡΙΝΑ

ΚΑΦΑ ΕΥΘΥΜΙΑ.

Η ολοένα και πιο δυναμική παρουσία του τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της πόλης μας οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στις εντατικές προπονήσεις των κοριτσιών και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση!

Ωστόσο, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις προπονήτριες Αρσένη Κική και Σιγλιδου Πατρίτσια, οι οποίες καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις, αλλά και την αγάπη τους για τα κορίτσια μας. Χωρίς αυτές η εξέλιξη του τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στον βαθμό αυτό θα ήταν ανέφικτη.

Συνεχίζουμε την πορεία μας, στοχεύουμε υψηλότερα και υποσχόμαστε να σημειώσουμε και άλλες επιτυχίες, ώστε να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο το άθλημα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην πόλη μας!!