ΝΟΘΑ Καβάλας: Εκκίνηση στον 9ο θερινό αγώνα κολύμβησης «Κεραμωτή 2022»

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 πραγματοποιήθηκαν στην παραλία κεραμωτής το αθλητικό διήμερο κολύμβησης υπό την αιγίδα της ΚΟΕ και το 7Ο AQUATHLON .Το αθλητικό αυτό διήμερο ήταν μια συνδιοργάνωση του ΝΟΘΑΚ του ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ και της ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .υπήρξαν συμμετοχές από όλη την βόρια Ελλάδα από τον βόλο μέχρι την Ορεστιάδα.

Είχαμε την χαρά να φιλοξενούμε και τον MASTERS – ΑΘΛΗΤΗ ΑΜΕΑ ΤΣΩΝΗ ΔΙΟΓΕΝΗ που ανήκει στον σύλλογο ΑΜΕΑ Ελπίδα Θεσσαλονίκης και έχει δελτίο ΚΟΕ masters με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τον ευχαριστούμε που αγωνίστηκε και παραβρέθηκε στην διοργάνωση μας.

Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τον ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΥ και τον ΔΗΜΑΡΧΟ Κ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ για την μεγάλη στήριξη ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Τον αντιπεριφερειαρχη ενέργειας και περιβάλλοντος κ ΓΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ για την καθοριστική βοήθεια του Τον Αντιδήμαρχο κ ΒΛΑΧΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ που ήταν σε όλη την διοργάνωση κυριολεκτικά δίπλα μας επίσης τους χορηγούς μας το μπαρ παραλία που φιλοξένησε τον αγώνα καθώς και τον μεγάλο χορηγό μας τον κ. ΦΙΛΙΑΓΚΟ από την Ναυτιλιακή εταιρία.

Επίσης από την φωτογράφο του αγώνα και μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΘΑΚ ΦΩΤΕΙΝΗ ΗΛΙΑΔΟΥ .

Η επιτυχία της διοργάνωσης μας κάνει χαρούμενους και μας δεσμεύει να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε ο αγώνας της ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ να γίνει θεσμός και την επόμενη χρονιά να είναι πολύ μεγαλύτερος.

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα τα βρείτε στο smfsports.gr

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "UCI team SMF THASS ΕΙΣΙΤΗΡΙ ΕΙΣΙΤ LINK KETS f f Ticket Mob: -m we 0)25930 23102 404079 ssoslink.gr DIDEAL DEAL Ν.Ο.Θ.Α.Κ. ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ AQUATHLON ΝΟΘΑΚ ΚΕΡΑΜΩΤΗ 27-28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 THASSOS LINK www.thassoslink.gr gr New fast ferry to thassos"