Σαββατοκύριακο με 80 μικρούς κολυμβητές Ακαδημιών και 52 ατομικά ρεκόρ της Αγωνιστικής ομάδας

Την Κυριακή στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας, οι Ακαδημίες κολύμβησης του ΟΘΑΚ με 80 κολυμβητές και κολυμβήτριες, συμμετείχαν στην ημερίδα PRO JUNIORS 2018 του Ν.Ο.Καβάλας. Οι μικροί κολυμβητές της Μαυρίδου Μαρίας και του Σκόρδα Μάρκου πλημμύρισαν το κολυμβητήριο και διασκέδασαν την συμμετοχή τους στα αγωνίσματα.Ήταν μία βροντερή παρουσία των Ακαδημιών του ΟΘΑΚ προμηνύοντας το μέλλον του συλλόγου «Μεγαλώνουμε -Δυναμώνουμε»

Πρώτο τεστ της αγωνιστικής ομάδας του ΟΘΑΚ στην ημερίδαGRAND PRIX στο κλειστό κολυμβητήριο της Δράμας το Σάββατο 17.11.2018 . Οι 20 αθλητές του Νίκου Γκέκα σημείωσαν 52 ατομικά ρεκόρ. Το επίπεδο της ομάδας είναι ανεβασμένο με το ξεκίνημα των αγώνων της νέας αγωνιστικής χρονιάς.Το επόμενο τέστ της αγωνιστικής ομάδας το επόμενο Σάββατο στα ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ 2018 στο κλειστό κολυμβητήριο των Σερρών μαζί με την προαγωνιστική ομάδα.

Η αποστολή της αγωνιστικής ομάδας

ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΚΑΛΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΕΛΙΝΑ, ΓΙΑΝΤΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΚΑΣΙΜΙΔΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ, ΣΥΚΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΕΛΙΝΑ, ΝΕΣΤΩΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ, ΛΑΖΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΚΑΡΚΑΛΙΑΝΙΔΗΣ ΒΥΡΩΝ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ(ΠΑΟΚ), ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ 3 (ΠΑΟΚ)